maanantai 30. kesäkuuta 2014

Juhannuksen rääppiäiset

Selasin Ravelrystä Juhannukseksi neulomismallia, jonka seuraavaksi laittaisin puikoille edellisen työn valmistuttua. Ihastuin näihin kämmekkäisiin. Etenkin eri väreillä tehdyt kämmekkäät inspiroivat. Lisäksi näissä oli se joku juttu, joka sanoi, että neulo ne!Lankana käytin ihkua Väiskiä Kurpitsan värissä (46g) jämävarastosta. Puikot koko työn ajan 3mm. Vieläkin jäi nöttönen käytettäväksi. Nappeina varastosta poronsarvinapit. Napit ovat matkamuisto Napapiiriltä vuosia sitten. Malli ilmainen Ravelrystä Rye / Ruista ranteeseen.

 Suosittelen tätä mallia! Helppo neuloa ja näköä saadaan kivasti tuolla kiristysnauhalla. Valmistuminenkin sujui parissa päivässä.

Neuloin nämä metallisilla puikoilla ja sain sormet kipeiksi. En kyllä ymmärrä miten, mutta se kyllä vähän latisti neulomista. Vannon kyllä puupuikkojen nimeen! Kokeilun alla on nyt puiset Cubicsit, mutta vielä en tiedä onko ne pyöreitä paremmat.

Tänään on ollut sateinen vapaapäivä ja olen käyttänyt sen neulomiseen melkein sataprosenttisesti. En ole juuri muuta tehnyt, kun sukkaa pukannut. Ihana Ilulainen lanka vei täysin mukanaan.1 kommentti: