sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Uusi tuttavuus

Saanen esitellä teille uuden tuttavuuteni, Wollen! Wolle tuli meille viime perjantaina, kun kävimme sen Villayyhdistä ostamassa. Ravelryssä Villavyyhti foorumilla yrittäjä kertoi myyvänsä myymälän loppuunmyynnissä rukkien esittelykappaleet vähän halvemmalla pois ja niin minä päätin, että tuossa on tilaisuuteni ostaa omani. Tästä sähköpostittelusta seuraavana päivänä haettiin se jo sitten tänne. 

Vielä ei ole ollut aikaa perehtyä siihen sen enempää. Katsotaan kun kiireet helpottaa ja saan siskoni vähän ensiapuun kehruussa.


Tiesin, että näissä Schachtin rukeissa on piilossa aina leppäkerrtu, mutta äkkisilmäyksellä en omastani sitä löytänyt. Tänään sitten ketsoin tarkemmin ja sehän löytyi lähempää kun osasin katsoa.

Nyt vaan opettelemaan tämän käyttöä! Ensin kyllä pitää ostaa villakin, jotta on, millä harjoitella. Kertokaapas aloittelijalle, että mistä olette villaa ostaneet?

On meille lisäksi kotiutunut lankaakin. Tilasin Wollmeiselta ensimmäistä kertaa viime perjantaina ja eilen sitten hain paketin postista kotiin.


Meille paketista paljastui nallekarkkien lisäksi Twiniä väreissä Good Morning (keltainen) ja Golden Pear (ruskea). Lisäksi tilasin ylläripussin, joka sisälsi kaksi vyyhtiä twiniä väreissä WD Peggy (moniväri) sekä tuo tumma WD, jonka nimeä en ole saanut selvittettyä usean tarran alta.

Kyllä nyt on taas lankaakin mitä neuloa!

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle rukille!
    Ihanan värisiä lankoja onnistuit saamaan. =)

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle rukille!
    Ihanan värisiä lankoja onnistuit saamaan!

    VastaaPoista