perjantai 28. maaliskuuta 2014

Käsityöpiknik

Kevät tulee lujaa ja lumet sulaa kovaa vauhtia pois. Vietin eilen vapaapäivää ja suunnittelin ystäväni kanssa tekemistä kyseiselle päivälle. Saatiin hyvä idea pikinikistä, joten pakattiin evästä, käsityöt ja ystäväni kissa autoon ja hurautettiin järvenrannalle. Järvi oli vielä umpijäässä, mutta kallio oli aivan sula ja aurinko paistoi niin, ettei palellut ja neulonta sujui ilman käsineitä.

Kotona mulla oli kolme työtä kesken, mutta kevät pakotti aloittamaan tästä keltaisesta langasta jotakin. Varastolankaa tämäkin, sillä yritän nyt pitää langanostolakkoa. Olin katsellut Oi Ihana Toukokuu -sukkaohjetta Ravelrystä, joten pyöritin langan vyydiltä keräksi ja aloitin tikuttelun. Aivan ihana sitruunan keltainen Väiski!
Tätä on kyllä ilo neuloa. Ohjeen neulominen on nopeaa ja mielenkiinto pysyy yllä.


Ystäväni kissa tutki luontoa meidän neuloessa ja virkatessa. Pysytteli kokoajan katse-etäisyydellä ja kiltisti käveli meidän perässä takaisin autolle.

Posti toi pari päivää sitten muhkean lankapaketin, nimittäin Ilun perinnesukkaklubin ensimmäinen paketti kotiutui. Monenmonta harmaan sävyistä lankavyyhtiä paljastui kimallepaperiin pakattuna. Vielä en tiedä aloitanko ohjeen mukaiset sukat, sillä harvoin käytän ylipolven sukkia. Yritän tehdä entiset projektit pois alta ennen uusien aloitusta.

Mukavaa viikonlopun alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti