sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Omaa sarjatuotantoa

Viime postauksestakin alkaa olla jo aikaa. Sohvan nurkassa odottaa kolme keskeneräistä neuletta, mutta mitään valmistunutta ei ole aikoihin tullut. Aika on kulunut muihin juttuihin. Kevät innosti ompelemaan ja nyt on olo- sekä makuuhuoneessa uudet verhot. 

Tänään ilmestyi uusin Ulla 01/14, jossa on siis myös minun kirjoittama ohje mukana. Ohje on BlingBling -lapasiin. Ensimmäinen ohjeeni on nyt siis julkaistu! Kirjoittaminen oli yllättävän vaikeaa sellaiseen muotoon, että muutkin saisivat sillä lapaset aikaan! Aikaa meni reilusti yli odotusteni, mutta olen tyytyväinen.

Tässä vielä kuvat jo aiemmin valmistuneista lapasistani. 


Nämä punaiset olen esitellyt jo aiemmin ja vihreät ovat Wollmeisen twiniä  ja valmistuivat tammikuussa. (Julkaistun ohjeen mukaan)


Nämä tein kaverilleni lahjaksi ja ovat I Knit or Dyen Poses Sock -lankaa, neulottu puikoilla 3mm. (Julkaistun ohjeen mukaan)


Osallistuin Ravelryssä kirjekuorivaihtoon, ja nämä neuloin vaihtoparilleni. Lankana Louhittaren Luolan Väinämöinen. Puikot kokoa 2,5mm. Näihin loin 14s/ puikko, sillä tarve oli omaa kättäni suuremmille.

Menkäähän tutustumaan uuteen Ullaan ja valitsemaan oma suosikkinne ihanista, uusista neuleohjeista!

4 kommenttia:

 1. Onnea ekasta julkaistusta ohjeesta! Nuo ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Kauniita lapasia kaikki. Onnea julkaistusta ohjeesta! Eiköhän se ole tämänkin taito eli helmien lisääminen lapasiin jossain vaiheessa opeteltava, on nuo niin kauniita.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivoja lapasia, oot kyllä tosi taitava! Hienoa, että sun ohjekin on julkaistu :)

  VastaaPoista
 4. Jes mahtavaa! Olen jo pitkään ihaillut näitä lapasiasi. Nyt täytyy ehdottomasti tehdä itselle tällaiset. :)

  VastaaPoista