tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukalenterin kolmas luukku auki

Joulukuuta eletään, joulutohinat aloitettu ja myös joulukalenterin on saanut jo kolmasti avata. Tänä vuonna en ole varsinaista kalenteria hankkinut vaan sattumalta löysin tämän Missä neuloimme kerran blogin jämälanka villasukka joulukalenterin, ja päätin osallistua. Kalenterissa joka päivä aukeaa uusi vihje varpaista varteen villasukkien tekemiseen/väritykseen. Jouluaattona saadaan sitten viiminen vihje, jolla tehdä sukat valmiiksi!

Mulle on ihan uutta neuloa sukat varpaista aloittaen, vaikka olen kirjankin aiheesta ostanu. Nyt sitte ryhdyin hommaan ja kärki sujui ohjeita seuraten hyvin. Ohjeen mukaan tehtynä sukista tulisi erilaiset, mutta tykkään ennemmin, että molemmat ovat samanlaiset ja täten seuraan vaan toisen sukan "väritysohjetta".


Näillä jämälangoilla lähdin kalenteriin mukaan. Minun sukista siis löytyy mm. Väinämöistä, Handua ja Wollmeisea. Tavoitteenani olisi, että saisin edes yhden jämäkerän käytettyä kokonaan.


Ja tässä on nyt sitten kolmas luukku avattu, eli siis molemmat sukat alotettu ja yksi krs neulottu puhelimen suojakuorien värillä ja 3 kerrosta  projektipussista sokkona nostetulla langalla. Ensimmäiset rivit näyttää siltä, että tulossa olisi tiikerikuviota!

Joulukalenterisukkien lisäksi kesken ovat yhdet sukat ja Blingbling lapaset, jotka teen samalla lailla, kun nämä lapaset. Kärsin pipon valmiiksi saamisen jälkeen hetken siitä, että puikoilla ei ollut mitään neulottavaa, joka ei olisi ufoutunut. Niin sitten aloitin nämä lapaset, joiden malli omasta päästä.


Ei puuttuisi enää näistä kuin muutama kymmenen riviä ja peukalot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti