lauantai 7. joulukuuta 2013

Blingblingit jälleen

Nyt on saatu Blingblingit valmiiksi. Tovin ovat odottaneet filmausta sohvalla ja tänään oltiin sitten valoisan aikaan kotona ja kuvaus saatiin suoritetuksi. Luntakin on tullut sillä mitalla, että heti pääsivät lumenluontihommiin. Olen kyllä niin punaisen eri sävyjen ystävä, että nämä jäävät itselle ja mätsäävät punaisen piponi ja huivin kanssa pidettäväksi.


Blingblingit Väiskiä värissä Puolukka. Puikot 2,5mm, helmet 6/0 ja koukut 1mm ja 0,6mm. Malli omasta päästä (sama kun näissä). 

Helmet ostin Tampereen kädentaito -messuilta nyt marrasakuussa. Ostohetkellä niille ei vielä mitään projektia ollut suunnitteilla, mutta kohdatessaan PuolukkaVäiskin, niin päättivät alkaa lapasiksi. Pussissa oli helmiä 100g ja siitä määrästä riittää myös toiseen ellei kolmanteenkin työhön. Kesken neulomisen jouduin ostamaan pienemmän virkkuukoukun. Helmen reikä oli suurimmassa osassa niin pieni, että 1mm:n koukulla olis jääny suurin osa käyttämättä. 

Jämälankajoulukalenteria seuraan malttamattomana. Nyt en ole pariin päivään niitä neulonut, kun vihjeet ovat koskeneet sukkaa B. Huomenna ja ylihuomenna on taas kuitenkin A sukan raitavärien vuoro.

4 kommenttia: