perjantai 24. tammikuuta 2014

Myssytys

Vuosi 2014 neulerintamallakin on alkanut mukavasti. Yhden myssyn sekä toistaiseksi hyshys- projektin olen saanu valmiiksi ja pari sukkaparia sekä villatakki odottaa neulojaansa. Lankaa en ole hamstrannut kun tietoisiin projekteihin ja pienen osan langoista laitoin kiertoon. Aika hyvin siis!

Jo viime vuoden puolella selailin Ravelryä ja etsiskelin seuraavia projekteja. Löysin tämän kivan näköisen myssyn, johon sitten ostin langat. Tätä ohjeessa käytettyä tweediä oli vaikka missä ihanissa väreissä. Tuntuu, että kaikki asusteeni on punaisia, joten tein tästä nyt sitten takkini värisen, jottai huivissa ja käsineissä voi käyttää muita värejä.


Skatta myssyn ohje kirjasta Pipo on pääasia. Lankana Rowanin Felted Tweed DK, jota kului 60g. Puikot 2,5mm ja 3,5mm. Tätä oli kiva neuloa, mutta jotenkin kyllästyin jossain vaiheessa, joten päälaen kavennukset tehty omalla nuotilla. Ihan en siis tehnyt yhtä pitkää kuin ohjeessa.

Tämän sain valmiiksi jo vuoden alkupäivinä ja kuvat on otettu, kun ei lumesta ja pakkasesta ollut vielä tietoakaan. Käytössäkin tämä on ollut, mutta kovilla pakkasilla päästää vähän tuulta läpi.

Hyvää viikonloppua teille! Minä oon viettäny vapaita tässä loppuviikosta ja lähden nyt kohta puolin töihin.


2 kommenttia:

  1. Kaunis pipo! Mukavan selkeä malli, mutta siinä on ideaa. Hyvin käy tuo harmaa siihen :)

    VastaaPoista
  2. Onpas lämpimän ja pehmosen näkönen myssy. Ja hauskasti saa eloa yksiväriseenkin myssyyn ihan pienillä jipoilla! :)

    VastaaPoista