sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Asusteita

Viime aikoina bloggaaminen on jäänyt vähemmälle, mutta silloin tällöin olen aina neulonut. Eilen käytiin kaverini kanssa Tampereella Suomen Kädentaidot -messuilla. Jotain pientä tarttui mukaan. Terveiset sieltä!

Nämä kämmekkäät ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, mutta päättely on jäänyt. 


Endpaper Mitts kämmekkäät Väiskistä. Värivalintana sävyt Kurpitsa ja Kelo. Puikot 2,5mm ja 3mm. Ohje siis maksuttomana Ravelryssä, johon em. linkki vie. Omaan käteen ehkä himpun liian tiukat. Jätän nämä odottelemaan käyttäjää.

Työkaveri halusi sukat missä oli mustaa ja harmaata sekä helmiä. Mietiskelin, että saanko yhdistettyä kaksi väriä + helmet ja tulin siihen tulokseen, että en. Tai ainakaan itselleni ei tullut mitään kahdella värillä tehtävää mallia mieleen, johon olisin vielä helmet saanut. Valitsin sitten tämän kuvion. Nämä valmistui eilen. Nämä tuntuvat olevan oikein hitti eikä suotta! Tykkäsin kuviosta ja neulominen kävi näpsäkästi. Mietin, että teenkö samalla kuviolla heti toiset perään, mutta jotain muuta tähän väliin.
Näissäkin lankana Louhittaren Luolan Väinämöinen. Keloa, kuten kämmekkäissäkin sekä toisena värinä Noki. Puikot kokoa 2,5mm. Ohje näihin löytyy Neulovan Nartun blogista.

Lankaisaa sunnuntai-illan jatkoa!1 kommentti:

  1. Ihanat kuplasukat eikä kämmekkäätkään oo ensinkään hullummat! =)

    VastaaPoista