maanantai 29. heinäkuuta 2013

Puikoilta pudonnut Annis-huivi

Aloitin tämän huivin jo pitkä aika sitten sukkaparin rinnalle. Alkoi useamman sukkaparin jälkeen mieli neuloa jotain muuta ja valitsin sitten tämän Annis-huivin. Aloitin neulomisen kolme kertaa ja vihdoin sain kaiken täsmäämään. Oli sitten simppeli ja nopsa neuloa, mutta huivi jäi neulomisen jälkeen sohvalle odottelemaan pingotusta. Tykkään tuosta yksinkertaisen nätistä reunakuviosta. Olen kuullut, että lasten hyppyalusta on hyvä pingotusta varten ja niin minäkin ostin sellasen itselleni. Täytyy sanoa, että hyvin toimi! Ei ollu turha ostos.

Arvioin aina langan menekin yläkanttiin. Ostin Villavyyhdistä yhden Heritagen vyyhdin tähän projektiin ja aloin neuloessa miettimään, että riittäneeköhän lanka. Tilasin sitten vyyhdin lisää ja sain samaa erääkin. Kokonaiseksihan se tilattu jäi ja lankamäärä kasvaa...

Tein tästä huivista Ravelryyn projektinkin itselleni. Ravelry on niin monipuolinen, etten ole käyttänyt puoliakaan sen tarjoamista vaihtoehdoista vaikka olen seurannut sitä jo useamman vuoden. Vasta viime aikoina olen aktivoitunut sen käytössä.

 Malli: Annis. Ohje maksuton Ravelrystä. Puikkoina pyöröt 5,5mm. Lanka Cascade yarnin Heritage - vajaa vyyhti. Kuvat kyllä vääristää paljonkin oikeaa sävyä.

Aloittelin Sagittaria huivia, kun olin saanut tämän Anniksen valmiiksi. Olen alkuvaikeuksien jälkeen neulonut jo jonkin verran sitä ja lisäksi yksi pari sukkia on kesken.

Loma alkaa kohta ja on aika neuloa enemmän. Ilmoittauduin Pukkilan puikkopäivään, joka järjestetään elokuun alkupuolella. Juuri ja juuri mahduin mukaan. Ohjelma vaikutti mielenkiintoiselle, joten odotan mitä on luvassa :) Lisäksi tarkoitus on neuloa A. Cookien joku sukkamalli Ravelryn Cookie-KALissa elosyyskuussa.

Mukavaa alkuviikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti