perjantai 7. kesäkuuta 2013

Miniloma Ahvenanmaalla

Käytiin pikalomalla miehen kanssa Ahvenanmaalla tässä tällä viikolla. Pari yötä oltiin Maarianhaminassa ja yksi Turussa ennen matkaa. Molemmilla on kesälomat vasta loppukesästä, mutta vuorotyöläisinä saatiin vapaat ja lomailu onnistumaan. Olin jo etukäteen katsellut Ahvenanmaan lankakauppoja, mutta netissä surffailu ei oikein tuottanut tulosta ja aattelinkin jo, että ei voi olla näin. Pakkohan sieltäkin on neulojia löytyä!!!

No, onneksi löytyikin. Ihan Maarianhaminan keskustassa oli yksi lankakauppa, josta löytyi paljon lankoja sekä toinen, jossa oli vaatteita ja käsinvärjättyjä vyyhtejä + nappeja. En ottanut puikkoja matkalla mukaan, mutta menomatka laivalla oli pitkäveteinen ja ihan hyvin olisin ehtinyt ahertamaan. Keskustasta sitten ostin 3mm sukkapuikot sekä bambulankaa, josta sitten tulomatkalla alottelin tiskiliinaa. Ihastuin niin näihin nappeihin! Löysin yhden huivimallin, johon nämä mahdollisesti käytän. Tämä on 100g vyyhti, jossa puikkosuosistus 2,5-3.

 Selvisin aika vähillä lankaostoksilla tältä reissulta! (+ ne puikot ja 1 kerä bambulankaa)

Kaupunki oli kivan pieni ja kaikki oli lähellä. Vähän harmitti sade ensimmäisenä päivänä, mutta toisena päivänä aurinko paistoi ja vuokrattiin pyörät, jotta nähtiin saarta vähän suuremmalta pinta-alalta.
Kaupungissa oli paljon valinnanvaraa kahviloiden ja ravintoloiden suhteen. Noudatan gluteenitonta ruokavaliota, ja tuntui, että vaihtoehtoja löytyi enemmän kuin mantereelta. Tämä kakku oli oikein herkullista, että lähtöpäivänä palattiin vielä piipahtamaan tässä samassa paikassa maistamassa muitakin herkkuja.


Pommern, joka on ehkä Ahvenanmaan tunnetuin paikka.

Huomenna sitten on Word Wide Knit in Puplic Day. Tarkoitus olisi itsekin osallistua tapahtumaan yhdessä kahvilassa muiden neulojien kanssa.

I Knit London sukkaklubinkin uusi lanka tuli tänään postitse. Ohje on vaan hävinnyt bittiavaruuteen. Vyyhdillä lanka näytti eksoottiselta minun makuuni. Innolla odotan saavani ohjeen, joka langalle on suunniteltu.

Mukavia viikonlopputunnelmia ja huomista Word Wide Knit in Puplic Day -päivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti