tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa

Edellisestä bloggauksesta on jo reilu tovi aikaa. Neulonut olen rivin silloin toisen tällöin ja valmistakin on tullut. Lisäksi aikaa on kulunut viherpiipertämisen ja liikunnan parissa. Olen niin tykästänyt paljasjalkalenkkareihin juoksulenkillä! Kevät on niin mukavaa aikaa!

Pari kolme viikkoa sitten kävimme miehen kanssa Lahdessa Pihapiiri -messuilla. Sieltä tarttui kukkasten sekä juuresten ja vihannesten siemeniä. Nyt sitten osa siemenistä on kylvetty sisälle ruukkuihin esikasvamaan.

 Tässä Auringonkukat esikasvamassa

 Kolmeen ruukkuun laitettiin kesäkurpitsaa ja pariin tomaattia. Tomaatti on amppelimallia.
Viime vuonna saimme pieneltä pihalta mukavasti satoa: pinaattia, persiljaa, salaattia, tilliä, amppelimansikkaa ja -tomaattia, papuja sekä herneitä. Tänä vuonna olisi samanlaiset suunnitelmat.

Viime viikonloppuna kävin kaverini kanssa Helsingin messukeskuksessa kädentaidot -messuilla. Sisustusesineita tarttui mukaan sekä 100g kasvivärjättyä lankaa. Ajattelin niistä kirjoneulelapasia.

Jotain on kyllä neulerintamallakin valmistunut. Nämä ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, mutta päätteleminen ja bloggaaminen on jäänyt. On mennyt monta päivää, etten ole kotona avannut koko tietokonetta.

Tässä pari kuvaa valmistuneista töistä:


Nurkkakunnan sukat. Malli: maksullinen Ravelrystä. Puikot 2,5mm ja lankana Louhittaren Luolan Väinämöinen väreissä Sammal ja Vadelma. Tykästyin malliin ja nyt puikoilla toiset sukat samalla mallilla.

Tässä Iines -setti: kauluri ja kämmekkäät. Kuva on tosi huonoa laatua. Malli maksullinen Ravelrystä. Puikot 4mm ja lankana Hopeasäikeen Merinolankaa värissä Rakas. Ostin toisen kerän ko. lankaa eri värisenä Villavyyhdistä, kun siellä keväällä piipahdin. Tarkoitus olisi tehdä joskus toinen samanlainen setti.

Railakasta Vappua lukijat!

1 kommentti: